Γενικοι καθαρισμοι

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ + AΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
Γενικος καθαρισμος με συνδιασμο απολυμανσης ψυχρής εκνέφωσης

Γενικος καθαρισμος σε συνδιασμο απολυμανση υδροχλωριωσης

clipartsky.com-id-mwscf

Η απολύμανση αφορά την τυπικη διαδικασία καταπολέμησης εποχικων μικροβίων.

Η ολοκληρωμένη εξυγίανση και ο γενικος καθαρισμος του καθε χωρου περιλαμβάνει δύο βασικα στάδια. Το πρώτο σταδιο αφορά τον ολοκληρωμενο γενικο καθαρισμο του χωρου  με πιστοποιημενα αποριπαντικα ISO 9001 /2008 ,παντα συμβιβασμενη με τους κατα τοπους νομους και κανονες με την διαδικασια που θα σας αναφερουμε παρακατω , και το δεύτερο σταδιο αφορά την απολύμανση. Η απολύμανση πραγματοποιείται συνήθως με τη χρήση εξειδικευμένων χλωροαπολυμαντικών σκευασμάτων, εγκεκριμένων για την εφαρμογή σε αστικά κτίρια . Τα απολυμαντικά είναι συνήθως σκευάσματα διαλυτά στο νερό και εφαρμόζονται με τη μέθοδο του Ψεκασμου . Τα απολυμαντικά χρειάζεται να συγκεντρώνουν βασικές ιδιότητες, όπως να είναι ήπια και φιλικά με τον άνθρωπο και τα ζώα, ήπια με τις επιφάνειες και μη πτητικά (δεν παρουσιάζουν αναθυμιάσεις). Οι χώροι χρησιμοποιούνται άμεσα και με ασφάλεια μετά την χλωριοσηΗ υδροχλωριωση είναι διαδικασία ιδιαίτερα διεισδυτική και αποτελεσματικη. Κατά την χλωριοση παράγεται νέφος χλωροσταγονιδίων που κατακλύζει το χώρο και επιφέρει στιγμιαία μικροβιοκτονία καθολικά. Επιπλέον, καταπολεμά σε μεγαλο βαθμο μικρόβια που μεταφέρονται στον αέρα (απολύμανση όγκου).

Η χλωροαπολύμανση ενδείκνυται σε ολες τις περιπτώσεις που έχουμε εμφάνιση επικίνδυνων μικροβίων. Σε σχολεία, δημόσια κτίρια, χώρους γραφείων, ειδικά το χειμώνα για την καταπολέμηση μικροβίων που εμφανίζονται εξαιτίας των εποχικών ασθενειών (γρίπη, ιώσεις).

Επιπλέον, σε εξειδικευμένα περιβάλλοντα, όπως βιομηχανία τροφίμων νοσοκομεία, κλινικές, γηροκομεία και μέσα μεταφοράς.
Γενικά, απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε χώρους που φιλοξενούν πολλά άτομα προκειμένου να εξυγιανθεί επαρκώς ο χώρος.

Η Hellascleaning προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να καλύψουν τόσο τον τομέα της γενικής καθαριότητας ενός σπιτιού η ενός επαγγελματικού χώρου.Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να καθαρίσουν και να αναδείξουν με τα κατάλληλα απορρυπαντικά, υλικά και τον σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού που διαθετουν, την ομορφιά του σπιτιού σας, η του επαγγελματικου σας χώρου προσέχοντας στο έπακρο την κάθε λεπτομέρεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα συνεργάτης της εταιρείας μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας και θα έχετε την προσφορά μας.
Στην προκαθορισμένη ημερομηνία οι τεχνικοί μας έρχονται στον χώρο σας και με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτουν, σας παραδίδουν το σπίτι σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αφού καθαριστεί κάθε επιφάνεια, όπως άλλωστε απαιτείται μετά από οικοδομικές εργασίες.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ & ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας και μετά από προγραμματισμένη και χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση επίσκεψη μας ,σας ενημερώνουμε για την πλήρως εξοπλισμένη εταιρεία μας,τα κατάλληλα μηχανήματα που θα χρειαστουν αλλά και το κόστος καθαρισμού αναλυτικά

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Αμέσως μετά αναλαμβάνουμε τι μεταφορά και την απομάκρυνση όλον τον αχρηστων αντικείμενων αν υπαρχουν με δικά μας μέσα και προσωπικό, και συνεχίζουμε τον καθαρισμό των επιφανειών όλων των χώρων.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Στην συνεχεια τα συνεργεία μας φροντίζουν να προβούν σε καθαρισμό όλων των επιφανειών, ώστε μετά από το πέρας της εργασίας ο χώρος σας να είναι έτοιμος να τον απολαύσετε

Ταχύτητα

Η εμπειρία μας στους γενικούς καθαρισμούς καθιστά τα εξειδικευμενα συνεργεία μας ικανά ,ώστε στον βέλτιστο δυνατό χρόνο να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε καθαριότητα χώρου μέσα στους προσυμφωνημένους χρόνους

Αξιοπιστία

Το καταξιωμένα συνεργεία καθαρισμού μας , είναι διατεθειμένα να καθαρίσουν με ακρίβεια και υψηλή απόδοση όλα όσα επιθυμείς. Δεσμεύομαστε, τόσο για την ποιότητα του καθαρισμού που προσφέρει η εταιρια μας , όσο και για το αποτέλεσμα της εργασίας μας.

Λεπτομέρεια

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Δύσκολα σημεία που σας δυσκολεύουν ή το σημεία που σας ταλαιπωρούν στο καθάρισμα, μπορουν από τα συνεργεία καθαρισμού μας να καθαριστουν με εξαιρετική ακρίβεια και ευκολία.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

2108838911

Κάθε αρχικός η γενικός καθαρισμός είναι για την Hellas cleaning μια και μοναδική περίπτωση .

Kάθε πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες του αντιμετωπίζεται τελείως διαφορετικά και σε κάθε περίπτωση σκοπός της Hellas cleaning είναι το τέλειο αποτέλεσμα και μόνο και πάντα προέχει η ικανοποίηση του πελάτη .όλες μας οι υπηρεσίες υποστηρίζονται από έμπειρο επόπτη καθαρισμού ο οποίος δεν παραδίδει τον χώρο αν δεν επέλθει το τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού .

Η εμπειρία μας σας εγγυάται ότι αποπερατώνοντας το καθαρισμό του χώρου σας, ο χώρος σας θα είναι σαν καινούργιος και θα μπορείτε να απολαυσεται από την πρώτη κιόλας μέρα τον νέο σας χώρο χωρίς κούραση και χρονοβόρες διαδικασίες καθαρισμού ,

Κύριο μέλημα μας εκτός από τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας είναι προστασία του χώρου σας από φθορές και λάθη καθαρισμού και τελικός σκοπός μας είναι η άψογη παράδοση του χώρου σας στον προβλεπόμενο χρόνο

Για την ολοκληρωμένη ποιότητα του καθαρισμού ,γίνεται επιτόπου αυτοψία του χώρου σας από ειδικό τεχνικό σύμβουλο της hellascleaning ,χωρίς απόλυτος καμιά χρέωση , παρέχοντας σας έτσι τη καλύτερη δυνατή λύση από οικονομικής πλευράς .σε κάθε αρχικό καθαρισμό καμιά εργασία δεν εξοφλείτε αν δεν ικανοποιηθεί ο πελάτης.

Με ένα και μονο τηλεφώνημα στο 210 8838911και χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση έρχεται στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που εσείς θα επιλέξετε ο τεχνικός σύμβουλος καθαρισμών αξιολογεί τον χώρο σας και αυθημερόν σας παραδίδεται είτε τηλεφωνικά είτε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε, ολοκληρωμένη οικονομική και τεχνική έκθεση καθαρισμού ,η οποία περιλαμβάνει

Ο καθαρισμός του σπιτιού και των επαγγελματικών χώρων, είναι η ειδικότητα των συνεργείων καθαρισμού μας. Πολλές φορές, οι εργασίες καθαρισμού ξεπερνούν τις δυνατότητες των έμπειρων οικιακών βοηθών μας και η επιλογές ενός συνεργείου είναι μονόδρομος. Τα συνεργεία καθαρισμών, διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρου σου και σου παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ταχύτατα.

Ο βασικός γενικός καθαρισμός περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες

Έκτος απο τα αυτονόητα σε έναν γενικό καθαρισμό ,οπως σκούπισμα και σφουγγάρισμα μεγάλη βαρυτητα δίνεται και στα παρακάτω και όχι μόνο !!!

Γενικα ενας γενικος καθαρισμος περιλαμβανει

Σκούπισμα χαλιών με ηλεκτρική σκούπα

Η ηλεκτρική σκούπα είναι ο απόλυτος σύμμαχος μας σε κάθε είδος καθαρισμού,μάλιστα έχουμε επιλέξει τις καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες της αγοράς μετά από προσεκτική ερευνά με βάση την ποιότητα και την ισχυ με σκοπό να φέρνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα .Ολες μας οι σκουπες που χρησιμοποιούμε σε γενικούς η μη καθαρισμούς είναι injection – extraction και με δυνατοτητα να δώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα καθαρισμού σε στεγνές η υγρές επιφάνειες

Καθαρισμός πορτών.

Οι ξύλινες πόρτες χρειάζονται μία παραπάνω φροντίδα με προσοχή και λεπτομερεια στο καθάρισμα τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε γενικό καθαρισμό

Ξεσκόνισμα επίπλων – διακοσμητικών – σωμάτων θέρμανσης – A/C

Τα συνεργεία μας γρήγορα και πρακτικά,καθαρίζουν γυαλίζουν , και αναδεικνύουν την αρχική ομορφιά κάθε ξύλινης επιφάνειας σε κάθε γενικό καθαρισμό που πραγματοποιουν

Καθαρισμός παραθύρων

Το πλύσιμο των παραθύρων και των τζαμιών σε κάθε γενικό καθαρισμό είναι μια πολύ σημαντική εργασία για τα συνεργεία μας ,με τα σωστά εργαλεία και την εμπειρία μας ,η διαδικασία αυτη είναι γρήγορη και εύκολη για εμάς .

Ξαράχνιασμα

Ξαράχνιασμα σε γωνίες, υψηλά σημεία και καθαρισμός υψηλών σημείων σε. βιβλιοθήκες, ράφια, πίνακες ,είναι πρωταρχικό μέλημα για τα συνεργεία μας ,τα συνεργεία μας σε κάθε γενικό καθαρισμό φροντίζουν να δώσουν την πρέπουσα βαρυτητα σε ολα αυτά τα σημεία που κάνουν την ζωή σας δύσκολη

Καθαρισμός διακοπτών

Έκτος απο τα αυτονόητα σε έναν γενικό καθαρισμό ,οπως σκούπισμα και σφουγγάρισμα στους χώρους των μπάνιων δουλεύουμε ως εξής

Καθαρισμός νιπτήρα

Για τον καθαρισμό του μπάνιου απαιτείται συχνά μια εξειδικευμένη εκ μέρους μας προσπάθεια.Η εμπειρία μας μας καθιστά ειδικούς ώστε με το πέρας του καθαρισμοί να μην υπάρχει ίχνος λεκέδων και μικροβίων.

Καθαρισμός λεκάνης

Η λεκάνη είναι το μέρος στο οποίο συσσωρεύονται τα περισσότερα βακτήρια .Το εσωτερικό της λεκάνης παντα καθαρίζεται με απολυμαντικό που περιέχει χλώριο.

Καθαρισμός ντους / μπανιέρας

Η μπανιέρα είναι ένα ακόμα μέρος όπου υπάρχει η τάση συσσώρευσης λεκέδων και άλλων υπολειμμάτων

Καθαρισμός πλακιδίων

Ο καθαρισμός και η συντήρηση τους είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς ωστε να διατηρηθεί το λούστρο τους και για να προστατέυθουν από τυχόν φθορές. Με πρώτο βήμα τον καθαρισμό της σκόνης, ακαθαρσίες, λάσπη ή οτιδήποτε κάνει θαμπή την επιφάνειά τους.

Καθαρισμός ντουλαπιών

Το εξωτερικό των είναι ένα δύσκολο σημείο στο καθάρισμα που συχνά μάλιστα απαιτει χρονο και λεπτομερεια απο εσας . Δαχτυλιές γύρω από το πόμολο της πόρτας,στίγματα νερού από το νεροχύτη, σκόνη που κατακάθισε και όλη η βρωμιά γενικά δεν εξαφανίζεται τόσο εύκολα.Τα συνεργεία μας ,γνωρίζοντας την διαδικασία καθαρισμοί τους ,δίνουν έμφαση στην λεπτομερεια ,ώστε τα ντουλάπια σας μετά τον καθαρισμό να δειχνουν σαν καινούρια

Καθαρισμός καθρεπτών

Με καταλληλα πανιά μικροινων και μεράκι ,φροντίζουμε σε κάθε καθαρισμό καθρεπτών να αφαιρούμε δαχτυλιές ,θολούρες και σκόνη ,και να τους παραδώσουμε σαν καινούριους.

Καθαρισμός – γυάλισμα Ιnox

Το καθάρισμα των inox συσκευών χρειάζεται προσοχή ώστε να μην χάσει η επιφάνεια τη γυαλάδα της αλλά και για να μην γεμίσει γρατσουνιές.Τα συνεργεία μας με εμπειρία σε υλικά όπως βακελίτη, MDF, ξύλο,inox κλπ παντα δινουν μια μοναδική αξέχαστη εμπειρία καθαρισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τμήμα μηνιαίων καθαρισμών

210- 8256907

Τμήμα Πρόσφορων

2108811760

Λογιστήριο

2110125778

Τμήμα Γενικων καθαρισμών

2108811702

Τμήμα καθαρισμού και φύλαξης χαλιων

2108838911

Τμήμα προσλήψεων

2110125778